2011. augusztus 5., péntek

Így jártam anyátokkal

Az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) egy 2005-ben debütált amerikai tévésorozat. Amerikában a CBS csatornán már hat évadot adtak le, és még legalább kettő további várható.[1] Magyarországon – szinkronizálva – a Comedy Centralon látható a sorozat első öt évada.
A történet 2030-ban kezdődik: Ted a gyerekeinek mesél arról, hogy hogyan ismerte meg az édesanyjukat. A 25 évvel korábbi emlékekből tudható meg, hogy miként alakult Ted és barátainak az élete 2005-ben. Hogyan ismerkedett meg Robinnal, a tévés bemondóval, hol lakik barátjával, Marshall-lal és annak menyasszonyával, Lilyvel, és miféle őrült kalandokba keveredik Barneyval.
Az Így jártam anyátokkal 100. részét 2010. január 11-én adták le az amerikai CBS csatornán.



Lyndsy Fonseca és David Henrie bár többször is megjelenik a sorozat egyes részeiben, de a második évad eleje óta (2006) nem vettek fel velük jelenetet, hiszen míg a narráció ideje (2030) nem változik, a színészek öregednek. Így a későbbi epizódokban archív felvételeket láthatunk róluk.

Vendégszereplők [szerkesztés]

Saját magukat alakították: George Clinton, Emmitt Smith, Bob Barker, Rich Fields, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Selita Ebanks, Miranda Kerr, Adriana Lima, Marisa Miller, Regis Philbin, Heidi Montag, Spencer Pratt, Kim Kardashian, Kendra Wilkinson, Alan Thicke, Tim Gunn, Jim Nantz, Nick Swisher, Peter Bogdanovich, Arianna Huffington, Will Shortz, Maury Povich, Alex Trebek






Nincsenek megjegyzések: